Prsicilla Van Bohemen

Jaren heb ik op een  lage calorieën inname gezeten en de laatste 1,5 jaar extra laag. Ik zag resultaat dus ik ben zerfstandig zo doorgegaan, ik zag immers resultaat in de spiegel. Mijn lijf ging echter in protest. Daar heb ik niet naar geluisterd.

Ik ging maar door. Ik begon met minder energie, minder zin om te trainen, uitgestelde en onregelmatige menstruaties en ik werd ziek, een haarnestcyste met abces wat een fistel is geworden.

Kortom een lijf dat wel slank was geworden maar eigenijk totaal opgebrand.

Nu bij Tino fit mijn vp laten meten en door die meting tot de conclusie gekomen dat mijn callorieeninname terug moet naar iig mijn onderhoud,zo krijgt mijn lijf de tijd zich te herstellen en te resetten. Van daaruit gaan we mijn stats goed bijhouden en als we mijn onderhoud hebben opgezocht en het lijf herstelt is, gaan we clean bulken en houden we mijn stats weer nauwlettend in de gaten. Ik wil niet teveel in vp toenemen. Blij met deze verfrissende inzichten dankzij tino fit.

Dankzij hem zijn mijn ogen  pas echt open gegaan. Buiten mijn stats houdt hij mij ook in de gaten qua geestelijke gesteldheid en plannen we online meetings in. Blij dat ik mijn mojo terug heb.

Menu