Personal Training

Wat doet een  personal trainer?

Personal training is samen werken met een ervaren personal trainer aan blessure vrij trainen. De juiste uitvoering, techniek, spierspanning en houding. Je wilt met elke oefening de juiste techniek en de juiste spier kunnen gebruiken voor maximale prestaties en progressie. Dit kan alleen door je spieren onder controle te krijgen. De juiste houding is het gevolg van die controle.

Met begeleiding naar een gezond voedingspatroon en beweegpatroon dat je je  leven lang kunt volhouden.

Simpel voorbeeld:

De Lat pull down wie kent hem niet? Het is een oefening voor, de naam zegt het al, je lats. Je grote rugspier de zijkant van je rug. Het merendeel van de mensen zullen echter bij een zwaar gewicht hun traps (bovenkant rug) gaan gebruiken om te compenseren. logisch dus dat je dan niet meer de juiste spiergroep aan het trainen bent, de oefening veel minder effect zal hebben, en er op ten duur schouder/nek klachten kunnen optreden.

 

Waar we ons verder op richten kan zijn:
* Afvallen / aankomen
* Spier / kracht ontwikkeling
* Conditie opbouwen
* Fit worden & blijven.

Wat je doel ook is, samen gaan we ervoor. Door personal training zul je ervaren dat je veel meer kan dan alleen. Zo haal je het maximale uit je training en zoek je je grenzen op. Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat je op ten duur ook leert hoe je zelfstandig in de gym de beste workout kan uitvoeren en resultaat blijft behalen. Door dat je dit zelf gaat kunnen is het gevolg dat je met meer zelfvertrouwen traint en daardoor mentaal sterker wordt.

 

Het Traject

Een traject is compleet op jou gericht, de een heeft genoeg aan 2 keer in de week samen te trainen voor 1 a 2 maanden, de ander wat langer met bijvoorbeeld ook een voedingscoaching erbij.  Misschien wil jij naderhand 1 keer per week/maand een onderhoudsles of wellicht train je later compleet zelfstandig in een leuke sportschool. Afhankelijk van wat jou doel is zijn er allerlei combinaties mogelijk, zoals ook voedingsbegeleiding. Uiteindelijk streven we er dus naar dat je dit volledig zelfstandig gaat kunnen. En jou alle kennis te geven fit en gezond door het leven te laten gaan! Alles is mogelijk en op maat van wat jij nodig hebt!

 

Lees je dit en denk je ja dit ben ik dan weet je dat je hier goed zit!

✅Vind jij het moeilijk af te vallen of aan te komen op de juiste manier en dit niet vol te houden?

✅Is het lastig voor je  alleen naar de sportschool te gaan en weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

✅Wil je graag eens aankomen in spiermassa maar het lukt je niet of denkt dat het niet in genen zit?

✅Wil jij hulp om nu is jouw doel te halen zoals bijvoorbeeld met een betere shape de zomer in gaan of dat zomerjurkje weer is stralend aan durven?

✅ Zou je ook weer lekker met de kids en kleinkinderen mee willen kunnen voetballen en rennen of gezond oud worden?

✅Kom je uit Den Haag en herken je je hierin? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en gaan wij dan samen het roer omgooien.

Aarzel niet en vul vrijblijvend onderstaande contactformulier in voor een gratis intakegesprek. En Ja na het gesprek is het nog steeds vrijblijvend. Samen kijken wat wij samen kunnen doen. Met eventueel wat tips en een gezondheidscheck en meet moment.

Heb je vragen of wil een intake gesprek vul dan hieronder je gegevens in en ik mail of bel je terug.  Spiergroei / Muscle growthKrachttraining / PowerliftingVet verbranding / Burn FatAthletic

  Tino-fit
  5.0
  Gebaseerd op 7 beoordelingen
  powered by Google
  Xandra de BruinXandra de Bruin

  17:30 23 Jul 22
  Martijn is echt een top trainer! Met het maken van de schema’s houdt hij rekening met je wensen, maar ook met je valkuilen. Met trainen pusht hij je om net wat harder te trainen, terwijl hij je de juiste techniek leert met goede tips! Wat ik heel fijn vind is dat Martijn altijd bereikbaar is en ik altijd alles kan delen en we samen naar een oplossing kunnen zoeken!

  Yvonne NiggebruggeYvonne Niggebrugge

  04:58 12 Jul 22
  Deze man weet waar hij het over heeft. Past de schema's helemaal aan op jouw wensen, dromen en idealen. Dit is een trainer die buiten het boekje kan denken. Hij is echt een aanrader!

  Priscilla Van BohemenPriscilla Van Bohemen

  18:05 04 Jul 22
  Fijne trainer die het maximale uit je weet te halen door je te motiveren en te helpen met trainingen icm de juiste voeding.

  LAETITIA FOLIOTLAETITIA FOLIOT

  17:39 04 Jul 22
  Onze zoon is helemaal weg van zijn wekelijkse bootcamp. Martijn is echt bedreven in het vinden van uitdagende oefeningen die teamwerk, focus en plezier triggeren. Hij is ook erg goed in het "in lijn" houden van kinderen, ondanks hun teveel aan energie.

  Jeffrey SalijJeffrey Salij

  17:02 04 Jul 22
  Vakkennis, doorzetter en laat je niet eraf met een halve inzet. Bedankt!

  Semih De GreefSemih De Greef

  10:29 04 Jul 22
  Wat kan ik zeggen over deze vent top instructeur op hoge niveau doet niet zomaar dingen hij weet wat hij moet doen hij is erg hulpzaam ook buiten pt helpt hij waar nodig is ik raad deze man 101% aan mensen zo iemand vind je nergens meer als je wilt groeien of afvallen op een professionele manier dan is hij je man 💪🏻

  js_loader

  Menu