Wat is personal training?

Personal training is samen werken aan blessure vrij trainen. De juiste uitvoering, techniek, spierspanning en houding. Je wil met elke oefening de juiste techniek en de juiste spier kunnen gebruiken voor maximale prestaties en progressie. Dit kan alleen door je spieren onder controle te krijgen. De juiste houding is het gevolg van die controle.

Simpel voorbeeld:

De Lat pull down wie kent hem niet? Het is een oefening voor, de naam zegt het al, je lats. De grote rugspier de zijkant van je rug. Het merendeel van de mensen zullen echter bij een zwaar gewicht hun traps (bovenkant rug) gaan gebruiken om te compenseren. Je zult dus begrijpen dat je dan niet meer de juiste spiergroep aan het trainen bent, de oefening veel minder effect zal hebben, en er op ten duur schouder/nek klachten kunnen optreden.

 

Waar we ons verder op richten kan zijn:
* Afvallen / aankomen
* Spier / kracht ontwikkeling
* Conditie opbouwen
* Fit worden & blijven.
Wat je doel ook is, samen gaan we ervoor. Door personal training zul je ervaren dat je veel meer kan dan alleen. Zo haal je het maximale uit je training en zoek je je grenzen op. Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat je op ten duur ook leert hoe je zelfstandig in de gym de beste workout kan uitvoeren en resultaat blijft behalen. Door dat je dit zelf gaat kunnen is het gevolg dat je met meer zelfvertrouwen traint en daardoor mentaal sterker wordt.

Een traject is compleet op jou gericht, de een heeft genoeg aan 2 keer in de week samen te trainen voor 1 a 2 maanden, de ander wat langer met bijvoorbeeld ook een voedingscoaching erbij.  Misschien wil jij naderhand 1 keer per week/maand een onderhoudsles of wellicht train je later compleet zelfstandig in een leuke sportschool. Afhankelijk van wat jou doel is zijn er allerlei combinaties mogelijk, zoals ook voedingsbegeleiding. Uiteindelijk streven we er dus naar dat je dit volledig zelfstandig gaat kunnen. En jou alle kennis te geven fit en gezond door het leven te laten gaan! Alles is mogelijk en op maat van wat jij nodig hebt!

 

Lees je dit en denk je ja dit ben ik dan weet je dat je hier goed zit!

✅Vind jij het moeilijk af te vallen of aan te komen op de juiste manier en dit niet vol te houden?

✅Vind je het lastig alleen naar de sportschool te gaan en weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

✅Wil jij hulp om nu is jouw doel te halen zoals bijvoorbeeld met een betere shape de zomer in gaan of dat zomerjurkje weer is stralend aan durven?

✅Wil jij je gewoon fit voelen en lekker met de kids mee kunnen voetballen en gezond oud worden?

✅Kom je uit Den Haag en herken je je hierin? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en gaan wij dan samen het roer omgooien.

Aarzel niet en vul vrijblijvend onderstaande contactformulier in voor een gratis intakegesprek. En Ja na het gesprek is het nog steeds vrijblijvend. Samen kijken wat wij samen kunnen doen. Met eventueel wat tips en een gezondheidscheck en meet moment.

 


Meer info over de prijzen kan  in het intakegesprek of telefonisch gesprek omdat dit maatwerk is.

Coaching doe je samen! Samen een plan maken doorgeven wat je nodig hebt waar je tegen aan loopt waar je moeite mee hebt en samen bij sturen. Daarom vind ik het belangrijk open en eerlijk te zijn in de communicatie en ook op tijd aan te geven als er dingen met trainen en of voeding zijn aan te kaarten.Net als even niet lekker in je vel zitten moe zijn. Slecht slapen te weinig ontspanning. Dit zijn allemaal belangrijke dingen mee te nemen die allemaal een rol bij het geheel spelen.

Alleen zo kunnen we het veranderen en verkomen dat kleine dingen iets heel groots worden. Wat uit eindelijk de progressie in de weg staat. Hierom houden we ook wekelijks een coaching gesprek van een half uur om diverse dingen af te gaan. Zoals een meetmoment

Diverse vragenlijst en een check met voeding. In het begin krijgt u ook een intakelijst die erg belangrijk is voor een goede basis op te stellen voor de juiste aanpak.

Mijn motto is als je doet wat ik zeg  boek je resultaat mits ik ook alle juiste informatie van je krijg.

 

Menu